Over ons – Sticky decoration

Sticky Decoration is een onderdeel van Marle Creatieve Communicatie.

Al bijna 100 jaar is Marle actief in de reclame- en drukwereld. Mede door onze passie voor print- en drukwerk is het idee ontstaan om met Sticky Decoration een nieuwe weg in te slaan. Mede door ons professionele machinepark produceren wij alle artikelen uit ons assortiment geheel zelf! Service, kwaliteit en milieuvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Mede door onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde team kun je met een gerust hart bij ons aankloppen!

Wij produceren op een duurzame manier, omdat wij ook veel waarde hechten aan het milieu. Al onze producten worden op PVC-vrije materialen geprint met watergedragen inkt. De inkt wordt met een UV-led techniek gedroogd wat niet schadelijk is voor het milieu.

Deur en behang

Uitgekeken op jouw behang of saaie deur en toe aan iets compleet anders? Laat je dan inspireren door ons ruime aanbod in deurstickers en fotobehang.
Sticky Decoration biedt een voordelige, creatieve, unieke en sfeerverhogende oplossing om jouw interieur een compleet nieuwe look te geven.

Geen ervaring met behangen of stickers plakken? Geen zorgen! Klik hier voor onze heldere plakinstructies en montagevideo met tips&tricks.

Ben jij net zo enthousiast over onze producten als dat wij zijn? Deel je ervaring en het eindresultaat van jouw interieur verandering met ons via onze social mediakanalen!

ALGEMENE INFORMATIE

Onderdeel van Marle Creatieve Communicatie

Nijverheidstraat 9

2751 GR Moerkapelle

Nederland

Kamer van Koophandel: 24447457

BTW: NL820131519B01

IBAN: NL21RABO0128354151

www.stickydecoration.nl

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 16:30. Je kunt ons een e-mail sturen via info@stickydecoration.nl of telefonisch contact opnemen via 085-0476003.

Bekijk ons laatste nieuws
Quote 2

We zijn superblij met ons behang

Klant Truus
Quote

Alle deurstickers zijn erg mooi geworden

Klant hipster