Interieur wrappen

Transformeer je interieur naar deze tijd met onze interieur wrapservice

Stappenplan interieur wrappen bij Sticky Decoration

1.  Vul de vrijblijvende offerte aanvraag in
2.  Ontvang een indicatie van de kosten
3.  Na akkoord komen wij op locatie je interieur opmeten
4.  Jij maakt een keuze voor materiaal en kleur
5.  Je ontvangt vrijblijvend een definitieve offerte
6.  Bij akkoord plannen we direct de montage
7.  Snel genieten van jouw getransformeerde interieur

Levensduur van 10 jaar en langer

Kan tegen een stootje

5 jaar garantie op montage en folie

Oneindige mogelijkheden

Goedkoper dan vervangen

Snel en zonder rommel

Transformeer jouw interieur

Is jouw interieur wel aan vernieuwing toe? Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Laat je interieur wrappen door onze professionals. Wij zijn dé specialist in interieur wrappen. Je deuren, balie, kasten, wanden, bureau’s of kozijnen wrappen met folie is een voordelige manier om je interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je weer jaren mee met de nieuwe uitstraling van je kantoor of woning!

Onze professionals transformeren jouw interieur snel en schoon zonder rommel om naar een eigentijdse uitstraling, helemaal naar jouw wensen. Vrijwel alles is mogelijk. Kies je voor een hout look, mooie matte effen kleur, luxe uitstraling of wordt het toch een betonnen industriële uitstraling? Wij bieden een breed assortiment aan mogelijkheden zodat het altijd bij jouw interieur past. Het kan allemaal.

Interieur wrappen kosten

Iedere opdracht is uniek. Helaas kunnen we geen vaste prijzen geven, ook omdat we een ruime keuze aan mogelijkheden hebben. Maar we kunnen wel heel snel een indicatie geven van wat jouw wrap wens ongeveer zal gaan kosten. Hiervoor vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Binnen twee werkdagen heb je van ons een richtprijs.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden voor interieur wrappen zijn eindeloos. Wat dacht je van een betonlook keuken of mat-zwarte kozijnen wrappen? Helemaal anno 2024. Wij wrappen alle zichtbare interieur delen, dus ook de randjes van de kastpanelen en indien mogelijk ook eventuele diepe uitsparingen. De keukenkastjes wrappen wij rondom zodat de oude kleur niet meer zichtbaar is. De binnenzijde van de deuren wrappen we niet, maar in overleg is alles mogelijk. Zo creëren we een nieuwe look voor het interieur.

Er zijn een aantal beperkingen. Een tegelwand bijvoorbeeld, soms kunnen we die goed meeplakken, maar niet altijd. Ook keukens met reliëf zijn een uitdaging, maar dien vooral je aanvraag in en we bespreken de mogelijkheden of jouw keuken gewrapt kan worden. Wij beoordelen vervolgens of de folie blijft plakken.

Helaas kunnen we keukens waarbij de folie laag (fineer) reeds los komt niet wrappen. We kunnen alleen een keuken wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor jouw interieur

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Locatie van het project
Locatie van het project
Bijvoorbeeld 15 binnendeuren dubbelzijdig etc.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Probeer in maximaal 3 foto’s een compleet overzicht van de te wrappen objecten te geven. Wil je meer foto’s laten zien, stuur deze even per mail naar klantenservice@stickydecoration.nl
Optioneel, je opmerkingen bij deze aanvraag
Scroll naar boven