Keuken wrappen

Transformeer je keuken naar deze tijd met onze keuken wrapservice

Stappenplan keuken wrappen bij Sticky Decoration

1.  Vul de vrijblijvende offerte aanvraag in
2.  Ontvang een indicatie van de kosten
3.  Na akkoord komen wij je keuken opmeten
4.  Jij maakt een keuze voor de juiste folie in materiaal en kleur
5.  Je ontvangt vrijblijvend een definitieve offerte
6.  Bij akkoord plannen we direct de montage
7.  Snel genieten van jouw getransformeerde keuken

Levensduur van 10 jaar en langer

Kan tegen een stootje

5 jaar garantie op montage en folie

Oneindige mogelijkheden

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Snel en zonder rommel

Wrappen van een keuken: De mogelijkheden

De mogelijkheden voor keuken wrappen zijn eindeloos. Wat dacht je van een zacht groene keuken of hip mat-zwart? Of wil je liever een luxueuze uitstraling creëren? Helemaal anno 2024. Wij wrappen alle zichtbare delen, dus ook de randjes van de kastpanelen. De keukenkastjes wrappen wij rondom zodat de oude kleur niet meer zichtbaar is. De binnenzijde van de deuren doen we niet bij keuken wrappen, maar in overleg is alles mogelijk. Door keuken wrappen krijgt de keuken een nieuwe look. Je profiteert al snel van een keuken die er als nieuw uitziet, zonder dat er een volledige verbouwing nodig is.

Er zijn een aantal beperkingen. Een tegelwand bijvoorbeeld, soms kunnen we die goed meeplakken, maar niet altijd. Ook keukens met reliëf zijn een uitdaging, maar dien vooral je aanvraag in en we bespreken de mogelijkheden of jouw keuken gewrapt kan worden. Aanrechtbladen wrappen wij bewust niet. We willen altijd 100% achter ons werk staan en het wrappen van een aanrechtblad is niet duurzaam en kunnen we niet de garantie op afgeven welke we nastreven.

Helaas kunnen we keukens waarbij de wrap folie laag (fineer) reeds los komt niet wrappen. We kunnen alleen wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen. Maar komt jouw toplaag los, overleg even. Met wat voorwerk kunnen we vaak alsnog wel wrappen. Of het nu gaat om een kleine of grote keuken, wij zullen de wrapfolie aanbrengen op een professionele manier. En natuurlijk voor een voordelig tarief!

De voordelen van keuken wrappen

  1. Kostenbesparing: Keuken wrap is over het algemeen een kosteneffectievere optie dan het volledig vervangen van keukenkastjes. Het bespaart geld op zowel materiaalkosten als arbeidskosten.
  2. Snelle transformatie: Het wrapproces is over het algemeen sneller dan het volledig vervangen van keukenonderdelen. Dit betekent minder verstoring van je dagelijkse leven tijdens de renovatie.
  3. Diverse ontwerpmogelijkheden: Wrappen biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor je de keuken een geheel nieuwe uitstraling kunt geven die past bij je smaak en interieur.
  4. Duurzaamheid: Hoogwaardige wrapping materialen zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Weinig risico op folie beschadigen. Zo blijft de folie mooi en creëer je een langdurige en aantrekkelijke uitstraling van je keuken.

Transformeer jouw keuken

Is jouw keuken wel aan vernieuwing toe? Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Laat je keuken wrappen door onze professionals.  Je keukenkastjes wrappen met glanzende of matte folie is een voordelige manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je keuken weer jaren mee!

Onze professionals transformeren jouw keuken in één dag om naar een eigentijdse uitstraling, helemaal naar jouw wensen. Vrijwel alles is mogelijk. Kies je voor een hout look, een strakke matte effen kleur of wordt het toch een betonnen industriële uitstraling? Het kan allemaal.

Gegarandeerd een strak resultaat voor jouw gewrapte keuken bij Sticky Decoration!

Verschillende soorten wrap folie, van matte folie tot houtlook

Bij het wrappen van een keuken zijn er veel mogelijkheden. Van hoogglans tot mat, en van betonlook tot houtlook. Hiermee heeft je keuken binnen no time een nieuwe look. Wij adviseren je graag over de soort folie die je kunt kiezen zodat je gewrapte keuken de uitstraling krijgt die je wilt! Daarnaast wrappen wij de keuken met oog voor detail, zodat jij kunt genieten van een strak resultaat!

Keuken wrappen kosten

Een keukenwrap is uniek per keuken. Helaas kunnen we geen vaste prijzen geven voor het keuken wrappen, maar we kunnen wel heel snel een indicatie geven van wat jouw keukenwrap ongeveer zal gaan kosten. Hiervoor vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Vaak heb je binnen één werkdag een richtprijs van ons.

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor jouw keuken

Eenvoudig en snel via Whats-app: klik op de button en start een gesprek. Geef je woonplaats aan en upload een aantal foto’s zodat we een compleet overzicht hebben van jouw keuken.

Of vul het onderstaande formulier in en we mailen binnen 2 werkdagen een indicatie van de kosten voor jouw keuken. Je kunt 3 foto’s uploaden, let er op dat we dan wel een compleet overzicht van je keuken krijgen. Je kunt het beste zo veel mogelijk uitzoomen met je camera. Mocht het door een technische reden niet lukken om het formulier in te dienen, stuur even een mailtje met je gegevens en foto’s!

Het kan zijn dat je niet alle onderdelen wilt laten wrappen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Locatie van waar de keuken staat
Locatie van waar de keuken staat
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Probeer in maximaal 3 foto’s een compleet overzicht van de keuken te geven. Het beste kun je uitzomen voor een duidelijk resultaat.
Optioneel, je opmerkingen bij deze aanvraag
Scroll naar boven