Loading...
Keuken wrapservice2022-12-09T16:00:57+01:00

Transformeer je keuken naar deze tijd met onze keuken wrapservice

VoorVoor
VoorVoor
  • 1.  Vul de vrijblijvende offerte aanvraag in

  • 2.  Ontvang een indicatie van de kosten

  • 3.  Na akkoord komen wij je keuken opmeten

  • 4.  Jij maakt een keuze voor materiaal en kleur

  • 5.  Je ontvangt vrijblijvend een definitieve offerte

  • 6.  Bij akkoord plannen we direct de montage

  • 7.  Snel genieten van jouw getransformeerde keuken

Wat kost mijn keuken?

Levensduur van 10 jaar en langer

5 jaar garantie op montage en folie

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Kan tegen een stootje

Oneindige mogelijkheden

Snel en zonder rommel

VoorVoor
VoorVoor
Keuken wrapservice
Transformeer jouw keuken

Is jouw keuken wel aan vernieuwing toe? Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Laat je keuken wrappen door onze professionals.  Je keukenkastjes wrappen met folie is een voordelige manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je keuken weer jaren mee!

Onze professionals transformeren jouw keuken in één dag om naar een eigentijdse uitstraling, helemaal naar jouw wensen. Vrijwel alles is mogelijk. Kies je voor een hout look, hoogglans effen kleur of wordt het toch een betonnen industriële uitstraling? Het kan allemaal.

keuken wrappen kosten

Een keukenwrap is uniek per keuken. Helaas kunnen we geen vaste prijzen geven voor het keuken wrappen, maar we kunnen wel heel snel een indicatie geven van wat jouw keukenwrap ongeveer zal gaan kosten. Hiervoor vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Binnen één werkdag heb je van ons een richtprijs.

Wat kost mijn keuken?
Keuken wrapservice
Nog meer voorbeelden

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden voor keuken wrappen zijn eindeloos. Wat dacht je van een betonlook keuken of hip mat-zwart. Helemaal anno 2022. Wij wrappen alle zichtbare delen, dus ook de randjes van de kastpanelen. De keukenkastjes wrappen wij rondom zodat de oude kleur niet meer zichtbaar is. De binnenzijde van de deuren wrappen we niet, maar in overleg is alles mogelijk.

Er zijn een aantal beperkingen. Een tegelwand bijvoorbeeld, soms kunnen we die goed meeplakken, maar niet altijd. Ook keukens met reliëf zijn een uitdaging, maar dien vooral je aanvraag in en we bespreken de mogelijkheden of jouw keuken gewrapt kan worden.

Helaas kunnen we keukens waarbij de folie laag (fineer) reeds los komt niet wrappen. We kunnen alleen wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

VoorVoor
VoorVoor

Voordelen keuken wrappen

Keukenwrappen is snel2022-12-01T12:46:00+01:00

Vaak hebben onze professionals jouw keuken al binnen een dag helemaal geplakt. We komen ‘s ochtends langs en ‘s avonds kun je al koken in jouw getransformeerde keuken. In tegenstelling tot een compleet nieuwe keuken met soms een levertijd van maanden.

Kan tegen een stootje2022-12-01T12:46:43+01:00

De interieurfolie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit, hierdoor kan hij wel tegen een stootje. Je kan de keuken gewoon schoonmaken met diverse schoonmaakmiddelen. Hard schrobben met een schuurspons of staalborstel wordt afgeraden.

Goedkoop2022-12-01T12:47:22+01:00

Vergeleken met andere opties zoals je keuken laten spuiten, of het kopen van een nieuwe keuken, is keuken wrappen heel betaalbaar. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte van jouw keuken. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om te zien of dit in jouw budget past.

Veel mogelijkheden2022-12-01T12:47:50+01:00

Keukens kunnen gewrapt worden in veel kleuren en in verschillende looks (tinten, hout, marmer en beton). Ook hebben wij verschillende structuren zoals mat en glanzend. Wat zijn jouw wensen?

Geen herrie en rommel2022-12-01T12:48:18+01:00

Een nieuwe keuken laten plaatsen geeft een hoop stof, rommel en onrust. Ook is de keuken niet te gebruiken. Je keuken laten wrappen geeft geen troep en we laten het aan het einde van de dag weer netjes voor je achter.

In oude staat terug te brengen2022-12-01T12:48:46+01:00

Ook als jij een huis (langdurig) huurt is keuken wrappen een mogelijkheid omdat het ook weer te verwijderen is zonder schade. Dus als jij een huis moet opleveren in de beginstaat, verwijder je de folie weer gemakkelijk met een föhn.

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor jouw keuken

Keuken wrappen kosten

Om een juiste prijsindicatie af te geven, vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Het is zo gebeurd en kost je niets, maar dan weet je wel wat jouw keuken kost om te laten wrappen.

U kunt 1 tot 3 foto's uploaden met elk een maximum van 5 Mb
Choose File
Choose File
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag. We gaan er mee aan de slag en zullen binnenkort een indicatie afgeven op basis van jouw gegevens.
Oeps! iets ging er niet helemaal goed. Controleer aub de hoeveelheid foto's of ingevoerde data.

Titel

Ga naar de bovenkant