Hieronder een overzicht van onze gepubliceerde blogs

Wat doen wij bij Sticky Decoration?

Wij richten ons op het wrappen van interieur, met een verbluffend resultaat!

Keuken wrappen is een duurzame manier om je interieur met interieur wrap folie om te toveren naar een compleet andere stijl. Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van interieur in je woonkamer, keuken en kantoor.

Is jouw keuken wel aan vernieuwing toe? Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Laat je keuken wrappen door onze professionals, zij transformeren jouw keuken in een dag om naar een andere uitstraling,
Het pimpen van je keuken met interieur wrap folie is een voordelige manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je keuken weer jaren mee!
Qua interieur wrap folie kan er gekozen worden uit een groot assortiment folies van gerenommeerde merken. Je kunt de juiste kleur of combinatie van kleuren kiezen. Kies je voor een hout look, hoogglans effen kleur of wordt het toch een betonnen industriële uitstraling? Vrijwel alles is mogelijk.

Interieur wrappen is helemaal hot! Stickydecoration heeft al een aantal mooie projecten mogen doen in het restylen van interieur. Denk bijvoorbeeld aan een kast wrappen of keuken wrappen of andere wrapmogelijkheden, zoals:  balies, muren, deuren, glaswanden en kozijnen

De mogelijkheden voor jouw interieur wrap met interieur folie zijn eindeloos. Wat dacht je van een betonlook keuken, een hippe marmeren balie of een kast met houtlook. Helemaal van nu!. Elk project is uniek, hierdoor kunnen wij helaas geen vaste prijzen geven voor onze interieur wrap service. We kunnen wel heel snel een vrijblijvende indicatie geven van wat jouw interieur wrap ongeveer zal gaan kosten.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van keuken wrappen bij  Stickydecoration?

1. Je verouderde interieur laten wrappen is een stuk voordeliger dan onderdelen van je interieur nieuw kopen!
2. Door onze specialisten en onze kwalitatieve folies bieden wij je de hoogste kwaliteit gewrapte keukens.
3. Door je interieur te pimpen i.p.v.  te vervangen, geef je het een tweede kans wat duurzaam is!

De aanvraag van een project, hoe gaat dat in zijn werk?
In 3 stappen op weg naar een nieuw interieur

stap 1: Prijsindicatie aanvragen
Vul via het formulier: aanvraag prijsindicatie, de vrijblijvende prijsindicatie aanvraag aan en ontvang een indicatie van de kosten.
Stap 2: De inmeting
Na akkoord komen wij je interieur opmeten en maak je een keuze voor materiaal en kleur. Je ontvangt een vrijblijvend definitieve offerte.
Stapt 3: De Montage
Bij akkoord plannen we direct de montage en kun je genieten van je nieuwe interieur!


Verduurzaming van jouw keuken!

Bent u toe aan een nieuwe keuken?

Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Tegenwoordig kunt u uw huidige keuken personaliseren en pimpen. Het wrappen van je meubels, kasten en keuken met interieur folie is helemaal hot! Voor veel lagere kosten kun je in een handomdraai een totaal nieuwe look geven aan je keuken, meubels en kasten. Sticky Decoration maakt gebruik van LG en Bodaq folies. Deze merken hebben een lange levensduur en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Laat je keuken wrappen door de professionals van Sticky Decoration, zij transformeren jouw keuken in 1 dag om naar een andere uitstraling,

Voordelen waarom u moet kiezen voor een keuken wrappen:

– Voor iedereen betaalbaar

– Snel omgetoverde keuken

– meest duurzame oplossing

– Allerlei type folies in verschillende kleuren

Geef uw huidige keuken een Totaal nieuwe look !

Het pimpen van je keuken met interieur wrap folie is een voordelige manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je keuken weer jaren mee.


6 redenen om je keuken te wrappen in plaats van te vervangen!

Tegenwoordig wordt er steeds meer gewrapt. Of het nou kastjes, keukens of hele kantoorpanden zijn, mensen kiezen steeds meer voor deze duurzame en goedkopere optie om je interieur een nieuwe look te geven. Logisch natuurlijk, dat er dus ook een enorme stijging heeft plaatsgevonden in het aantal bedrijven dat deze dienst levert. In deze blog wordt alles uitgelegd over deze nieuwe manier van interieurstyling, zodat ook jij de voor- en nadelen zult begrijpen van deze nieuwe trend!

Wat is ¨wrappen¨?

Het wrappen van interieur wordt gedaan met interieurfolie. Dit is een klevende folie met een uitstraling die jij als klant zelf kan bepalen. Zo bestaan er bijvoorbeeld foliesoorten die er uitzien als steensoorten, zoals marmer of hout met een voelbare nerf. Deze nerf zorgt ervoor dat de folie niet alleen echt lijkt, maar ook echt aanvoelt. Wrappen is dus een goed alternatief voor het vervangen of verven van je interieur. Wij hebben voor jou de 7 redenen om je interieur te wrappen op een rijtje gezet!

 1. Het is goedkoop

Dit is een van de meer simpele en duidelijke redenen. Het is wrappen van je interieur is veel goedkoper dan het vervangen van je interieur. In de meeste gevallen is het vervangen van interieur ook niet noodzakelijk. Mensen doen dit vaak meer om de algehele uitstraling te veranderen. Het gebruiken van folie is dus een meer voordelige oplossing.

 1. Het kost weinig tijd

Oke, natuurlijk hangt het af van het bedrijf waar je je interieur laat wrappen, maar de meeste bedrijven zijn snel en effectief in het wrappen. Een keuken is bijvoorbeeld in de meeste gevallen in een dag of minder wel gewrapt. Als je een keuken vervangt, kost dit vaak meer tijd. Daarnaast bespaart het gebruik van interieurfolie je ook een hoop troep!

 1. Het is duurzaam

Veel bedrijven die interieur wrappen hebben folie, die milieuvriendelijk is. Daarnaast is het wrappen van je interieur natuurlijk ook meer milieuvriendelijk dan een hele nieuwe keuken laten plaatsen.

 1. Huurwoningen mogen niet verven, wrappen wel

Deze reden geldt niet voor iedereen, maar in huurwoningen is verven of vervangen van onderdelen vaak niet toegestaan. Dit zorgt ervoor dat de bewoners van huurwoningen weinig kunnen veranderen aan hun leefomgeving. Het gebruik van interieurfolie maakt dit mogelijk! Zoals bij de eerste reden al besproken is, is interieurfolie verwijderbaar en dus niet permanent. Dit zorgt ervoor dat wrappen in huurwoningen vaak gewoon toegestaan is.

 1. Interieur wordt beschermd door de folie.

Een van de bijkomende voordelen is de bescherming die de interieurfolie biedt aan het huidige interieur. Het wrap materiaal is in de meeste gevallen erg stevig, dus er iets op laten vallen kan vaak geen kwa

 1. Dit is ook gunstig voor je bestaande interieur, die wordt door middel van de stevige folie namelijk ook niet aangetast.
 2. Nieuwe look

Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar de voornaamste reden is natuurlijk de nieuwe uitstraling. De mogelijkheden van de uitstraling zijn eindeloos. De stijging in bedrijven die interieur wrappen zorgt ook voor een enorme hoeveelheid aan keuzes. Bijna elk materiaal is namelijk na te maken met folie. Dit zorgt ervoor dat ook jij je droominterieur kan krijgen!


De nieuwe trend, keuken wrappen

Je keuken omtoveren is nog nooit zo makkelijk geweest! Steeds meer mensen raken bekend met de nieuwe techniek, namelijk het laten wrappen van je interieur. Interieurwrappen is een duurzame manier om je interieur met wrap folie om te toveren naar een compleet andere stijl.

Is jouw keuken aan vernieuwing toe? Vervangen is erg kostbaar en vaak niet nodig. Laat in plaats daarvan je keuken wrappen, binnen één dag krijgt je keuken een totaal andere uitstraling.

Het pimpen van je keuken met interieur wrap folie is een voordelige manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Zo kan je keuken weer jaren mee!

Qua interieur wrap folie kan er gekozen worden uit een groot assortiment folies van gerenommeerde merken. De mogelijkheden zijn eindelijk. Je kunt de juiste kleur of combinatie van kleuren kiezen. Kies je voor een hout look, hoogglans effen kleur of wordt het toch een betonnen industriële uitstraling? Helemaal van nu!

Het wrappen van je keuken biedt veel voordelen:

 • Goedkoper dan een nieuwe keuken
 • Geschikt voor huurwoningen
 • Oneindige mogelijkheden
 • Kan tegen een stootje
 • Snel en zonder rommel

Sticky Decoration is een bedrijf gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Zij werken met hoogwaardige interieurfolie van LG en Bodaq. De interieur folie is makkelijk te installeren, schoon te houden en door de airfree lijm laag heb je geen last van luchtbellen! Je wilt natuurlijk niet dat de folie na een maand al loslaat of lelijk wordt, daarom zijn de folies sterk, scheurvast en krimpen ze niet. Ze zijn bestand tegen vocht, bacteriën, schimmels en verontreinigende stoffen. De levensduur van deze folies is 10 jaar en langer. Sticky Decoration biedt 5 jaar garantie op de montage van de folie.

Twijfel je of jouw keuken wrap project geschikt is voor de interieurfolies? Je kunt gemakkelijk een mail met een foto van jouw project opsturen naar Sticky Decoration zodat zij jou kunnen adviseren. Kijk voor meer informatie op de website. www.stickydecoration.nl

Scroll naar boven