Gespecialiseerd in het omtoveren van interieur, naar een geheel andere uitstraling.

Projecten

Het laten wrappen van interieur is helemaal hot! Interieur wrap met interieurfolie is kostenbesparend & duurzaam.

Stickydecoration is gespecialiseerd in het restylen van interieur voor projecten.

De mogelijkheden van interieur wrap zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan je kast laten wrappen of balies, keukens, muren, deuren, glaswanden en kozijnen.

Ben je bijvoorbeeld als interieurstylist bezig met een project waarin je verschillende onderdelen wilt laten wrappen met interieur wrap folie? Of wil je in je woonkamer graag meerdere onderdelen van je meubels laten wrappen?

Neem dan gauw contact met ons op, wij helpen en adviseren je hier graag bij.

Neem contact met ons op via de mail, voor het maken van een vrijblijvend gesprek.

OFFERTE AANVRAGEN
Mail ons

Kosten

Elk project is uniek, hierdoor kunnen wij helaas geen vaste prijzen geven voor onze interieur wrap service. We kunnen wel heel snel een vrijblijvende indicatie geven van wat jouw interieur wrap met interieur wrap folie ongeveer zal gaan kosten. 

Maar let op, het wrappen van 1 tafel is minder efficiënt. Mocht je meerdere meubels willen laten wrappen wordt de prijs per stuk gelijk voordeliger. Rekenvoorbeeld: een enkele tafel van 2 bij 1 meter kost ongeveer €475,- om te laten wrappen. Wil je 15 bureaus van 1.80 meter breed laten wrappen, kost dit per stuk ongeveer €130,- exclusief BTW. Uiteraard is ieder project uniek en we kijken graag naar jouw project en wat we voor je kunnen betekenen. 

Hiervoor vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Binnen één werkdag heb je van ons een richtprijs. 

OFFERTE AANVRAGEN

Vrijblijvend Adviesgesprek

Wil je graag onderdelen van je interieur, zoals je kast, laten wrappen bij een gespecialiseerd bedrijf maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij helpen je hier graag mee!

Wij helpen je met het beantwoorden van verschillende vragen over bijvoorbeeld: onze interieur folies, interieur wrap service, gemiddelde doorlooptijd, de kosten voor het interieur wrap project en of de oppervlakten van het interieur geschikt zijn om te laten wrappen. 

Neem contact met ons op via de mail voor een vrijblijvend advies gesprek. 

Wij adviseren je graag over de volgende stap en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wij zien je mail graag tegemoet!

Mail ons

Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen?

De mogelijkheden voor jouw interieur wrap met interieur folie zijn eindeloos. Wat dacht je van een betonlook keuken, een hippe marmeren balie of een kast met houtlook. Helemaal anno 2022. Tijdens het inmeten nemen wij ons assortiment folies mee via verschillende folie waaiers en kan er gekozen worden uit een groot assortiment folies van gerenommeerde merken.

Er zijn een aantal beperkingen, zo kunnen wij bijvoorbeeld interieur met een los fineer niet wrappen. We kunnen alleen wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

Ben je benieuwd of wij een onderdeel wrappen? Neem dan gauw contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een indicatie aan middels onderstaand formulier of neem voor grotere aanvragen contact met ons op voor een afspraak.

U kunt 1 tot 3 foto's uploaden met elk een maximum van 5 Mb
Choose File
Choose File
Choose File
Bedankt voor uw aanvraag. We gaan er mee aan de slag en zullen binnenkort een indicatie afgeven op basis van jouw gegevens.
Oeps! iets ging er niet helemaal goed. Controleer aub de hoeveelheid foto's of ingevoerde data.