Levering & verzendkosten

Bestellingen
Om uw gewenste product te bestellen kunt u deze toevoegen aan uw winkelmandje. Nadat u uw definitieve keuze heeft gemaakt, kunt u bij de volgende stap uw contact- en overige adresgegevens invullen. Betalen kan op een veilige manier via iDeal en creditcard. Wanneer u het betaalproces op de juiste manier heeft afgerond ontvangt u per email een orderbevestiging.

Let op: minderjarigen (onder 18 jaar) mogen niet tot de aankoop overgaan, mits zij toestemming hebben van ouders of voogd.

Levering
Uw bestelde producten zullen zo snel mogelijk geleverd worden. Naar verwachting zal dit binnen 3 werkdagen zijn na de ontvangstbevestiging van uw bestelling.
Indien wij niet in staat zijn om uw goederen binnen de eerder aangegeven 3 werkdagen te leveren, brengen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte en delen we u mee wat de verwachte leveringstermijn is. Als wij niet in staat zijn om de goederen binnen de 3 werkdagen te leveren, kunt u de niet-geleverde bestellingen / producten annuleren op eender welk ogenblik nadat u van de laattijdige levering op de hoogte bent gesteld. Indien de betaling al is gebeurd, ontvangt u de volledige terugbetaling van het betreffende artikel of de betreffende artikelen.

Verzendkosten
De vermelde prijzen bij onze producten zijn exclusief verzendkosten. Onze verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen binnen Nederland
€5,95 voor bestellingen naar België
Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de binnen 5 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, dit is afhankelijk van het rijschema van de chauffeur van PostNL. Wij hebben hier helaas geen invloed op.