Klachten geleverde wrapservice

Heb je een klacht over je gewrapte interieur? Laat het ons weten.
Het kan altijd voorkomen dat de folie van de gewrapte onderdelen los laat, of andere problemen geeft. Geen probleem, je hebt garantie en wij zoeken graag samen naar een oplossing.

Neem direct contact met ons op voor overleg! Neem telefonisch contact op via 085 – 222 04 90  of stuur ons een email met je gegevens naar klantenservice@stickydecoration.nl. Indien mogelijk graag direct een aantal foto’s erbij zodat we een indicatie hebben van jouw klacht. 

We zullen er alles aan doen om jouw klacht zo snel mogelijk op te lossen. 

 

Klachten geleverde producten

Heb je een klacht over je bestelling? Laat het ons weten.
Zijn er onjuiste producten geleverd? Neem dan direct contact met ons op! Neem telefonisch contact op via 085 – 222 04 90  of stuur ons een email met je ordernummer naar klantenservice@stickydecoration.nl. We bekijken hoe we een passende oplossing kunnen bieden en zullen je vragen om het artikel retour te zenden. De retourkosten zullen in dit geval terugbetaald worden (volgens de standaard posttarieven).

Heb je een beschadigd artikel ontvangen?
Het kan helaas wel eens voorkomen dat een pakket tijdens het transport beschadigd. Het beschadigde product stuur je, samen met het retourformulier en een beschrijving van de beschadiging, voldoende gefrankeerd op naar ons retouradres. Zorg ervoor dat je je rekeningnummer ook goed leesbaar erbij erbij vermeldt, zodat wij de terugbetaling kunnen uitvoeren.

Helaas kunnen op maat gesneden bestelde folies, niet retour verzonden worden na de gebruikelijk zichttermijn. Om teleurstelling te voorkomen, kun je altijd eerst om een sample vragen. 

Meer informatie over garantie? Check dan hier onze garantievoorwaarden 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.