Garantie

Kwaliteit en tevredenheid
Bij Sticky Decoration streven wij naar een 100% klanttevredenheid. Service en kwaliteit is waar we voor staan. Wij gebruiken enkel kwalitatief hoogwaardige producten met een langdurige garantie. Ons gespecialiseerde team staat klaar voor al jouw vragen.

 

Garantie op geleverde wrapservice

Op onze wrapservice bieden we maar liefst 5 jaar garantie. Laat de folie los of ontstaan er andere problemen binnen de garantieperiode, neem dan HIER contact met ons op. We zullen dan samen bekijken waarom het probleem is ontstaan en hoe we dit kunnen oplossen zodat je een duurzame oplossing krijgt van je probleem.

We kunnen deze lange garantie bieden, omdat we gebruik maken van hoogwaardige folies met een lange levensduur.

 

Garantie op geleverde producten
Op alle producten geldt een garantie tegen gebreken die het gevolg zijn van fabricage- of materiaalfouten. De garantie duurt 24 maanden, te rekenen vanaf de datum van de aanvankelijke factuur (tenzij anders vermeld). Gebreken die veroorzaakt worden door ongelukken, nalatigheid of verkeerd gebruik, vallen niet onder de garantie van Sticky Decoration.

Indien je een product in beschadigde staat hebt ontvangen, breng ons hier dan even eerst van op de hoogte. Stuur ons een email inclusief foto en je ordernummer naar klantenservice@stickydecoration.nl.

We bekijken hoe we een oplossing kunnen bieden en zullen je vragen om het artikel retour te zenden. De retourkosten zullen in dit geval terugbetaald worden (volgens de standaard posttarieven). Het beschadigde product stuur je, samen met het retourformulier en een beschrijving van de beschadiging, voldoende gefrankeerd op naar ons retouradres. Zorg ervoor dat je je rekeningnummer ook goed leesbaar erbij erbij vermeldt, zodat wij de terugbetaling kunnen uitvoeren.

Gelieve ook duidelijk aan te geven wat er mis is met het gekochte product, of aan te duiden waar er iets niet in orde is. Alle artikelen dienen ons in nette en ordelijke staat te worden teruggestuurd.

 

Sticky Decoration
Afdeling Retour & Garantie
Fasetlaan 53
2665 NR Bleiswijk
Nederland