Retourneren

Wij streven ernaar om aan iedere klant een kwalitatief hoogwaardig product te leveren dat voldoet aan de verwachtingen. We willen dat u volledig tevreden bent over elke aankoop bij Sticky Decoration en streven ernaar om u te allen tijde uitstekende kwaliteit, waar voor uw geld en een prima service aan te bieden.

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt enkel voor producten die niet op maat voor u gemaakt zijn, zoals de hulpmiddelen voor het aanbrengen van de folie*. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van het desbetreffende product inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het desbetreffende product aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@stickydecoration.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag van het product van deze order binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u telefonisch of per email contact opnemen Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Al onze interieurfolies worden speciaal op maat voor jou gemaakt. Om deze reden kunnen wij reeds gedane bestellingen van deze producten helaas niet retour nemen. Komen de afmetingen het product niet overeen met jouw bestelling of is het pakket beschadigd? Neem dan direct contact op via klantenservice@stickydecoration.nl 

Download hier ons herroepingsrechtformulier.

*Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Sticky Decoration
Afdeling Retour & Garantie
Fasetlaan 53
2665 NR Bleiswijk
Nederland