Keuken wrappen kosten

Wat kost het wrappen van je keuken?

Het laten wrappen van je keuken is de laatste jaren erg populair geworden. Op deze manier kun je relatief gezien, goedkoop je keuken vernieuwen. Een vraag die we veel krijgen is: ‘hoe zit het met de keuken wrappen kosten? Hoewel het wrappen van een keuken qua kosten erg kan verschillen, geven we je alvast wat meer uitleg hierover!

Stappenplan keuken wrappen bij Sticky Decoration

1.  Vul de vrijblijvende offerte aanvraag in
2.  Ontvang een indicatie van de kosten
3.  Na akkoord komen wij je keuken opmeten
4.  Jij maakt een keuze voor de juiste folie in materiaal en kleur
5.  Je ontvangt vrijblijvend een definitieve offerte
6.  Bij akkoord plannen we direct de montage
7.  Snel genieten van jouw getransformeerde keuken

Levensduur van 10 jaar en langer

Kan tegen een stootje

5 jaar garantie op montage en folie

Oneindige mogelijkheden

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Snel en zonder rommel

Factoren die de kosten beïnvloeden

De exacte kosten voor het wrappen van je keuken kunnen natuurlijk best nog eens uiteenlopen. Er zijn immers veel verschillende factoren en situaties waar we rekening mee moeten houden. Het is daarom altijd lastig te zeggen wat de exacte kosten zullen zijn. Wanneer je benieuwd bent wat de kosten voor jou keuken zullen zijn, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van de foto’s die je stuurt, kunnen wij een offerte maken.

Een van de belangrijkste factoren is de grootte van je keuken. De gemiddelde kosten liggen bij een grote keuken natuurlijk hoger, omdat er meer folie en meer meer werk nodig is. Daarnaast spelen ook de gekozen folie en het aantal keukenkastjes een rol. Afhankelijk van de grote en je wensen, kunnen wij een offerte opstellen. Hoogglans folie kan bijvoorbeeld iets duurder zijn dan matte folie, maar beide opties bieden hun eigen unieke uitstraling.

Voordelen van keuken wrappen

Een van de grootste voordelen van keuken wrappen is dat het een stuk goedkoper is dan een hele nieuwe keuken te kopen. In plaats van een nieuwe keuken te laten installeren, wat duizenden euro’s kan kosten, kun je met keuken wrappen je bestaande keukenkastjes een nieuw leven geven. Daarnaast gaat het ook nog eens erg snel. We kunnen dit en vrijwel alle gevallen binnen 1 dag regelen! Je keuken laten wrappen is dus een goede optie voor iedereen die nog een goede keuken heeft, maar wel op zoek is naar een nieuwe stijl of kleur.

De kosten voor het wrappen van verschillende keukenformaten

Of je nu een kleine, middelgrote of grote keuken hebt, keuken wrappen is een betaalbare optie. Met name als je dit vergelijkt met het kopen en laten plaatsen van een hele nieuwe keuken. Voor een middelgrote keuken kunnen de kosten uiteraard nog wel verschillen, maar gemiddeld ligt dit tussen de €795 en €1990. Let op: de genoemde prijzen, zijn altijd afhankelijk van de situatie en je wensen. Voor een grote keuken kunnen de kosten oplopen, maar het blijft een voordelige optie vergeleken met het vervangen van alle keukenkastjes. Ben je benieuwd wat de kosten zullen zijn voor jouw keuken, wij maken graag een offerte op maat voor je!

Je keuken in hoogglans folie of matte folie laten wrappen

Wanneer je ervoor kiest om je keuken te laten wrappen, zul je moeten kiezen of je gaat voor hoogglans of mat. Je wilt natuurlijk een kleur en afwerking die goed past bij de stijl van je huis. Natuurlijk kunnen wij je hierover adviseren. Of je nu een kleine keuken of grote keuken hebt, wij gaan ervoor zorgen dat je weer een strakke uitstraling krijgt in de keuken!

Wrappen van je keuken: is het de moeite waard?

Wij hebben de afgelopen jaren al veel mensen blij gemaakt met een keuken wrap. Met een gewrapte keuken heb je in 1 dag een keuken die er weer fantastisch uitziet. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld veel zwarte keukens. Een hoop mensen laten hun witte keuken zwart wrappen, zodat deze er direct weer strak en modern uitziet. Als je overweegt om je keuken een nieuwe look te geven, wil je natuurlijk van te voren duidelijkheid over de kosten. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan!

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor jouw keuken

Eenvoudig en snel via Whats-app: klik op de button en start een gesprek. Geef je woonplaats aan en upload een aantal foto’s zodat we een compleet overzicht hebben van jouw keuken.

Of vul het onderstaande formulier in en we mailen binnen 2 werkdagen een indicatie van de kosten voor jouw keuken. Je kunt 3 foto’s uploaden, let er op dat we dan wel een compleet overzicht van je keuken krijgen. Je kunt het beste zo veel mogelijk uitzoomen met je camera. Mocht het door een technische reden niet lukken om het formulier in te dienen, stuur even een mailtje met je gegevens en foto’s!

Het kan zijn dat je niet alle onderdelen wilt laten wrappen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Locatie van waar de keuken staat
Locatie van waar de keuken staat
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Probeer in maximaal 3 foto’s een compleet overzicht van de keuken te geven. Het beste kun je uitzomen voor een duidelijk resultaat.
Optioneel, je opmerkingen bij deze aanvraag
Scroll naar boven