Ik wil mijn keuken laten wrappen, wat zijn de stappen?

  • Vul eerst het formulier prijsindicatie keukenwrap in, je krijg van ons binnen één werkdag een richtprijs. Na akkoord komen wij bij je inmeten en kun je kiezen uit een folie. Na het inmeten sturen we je een vrijblijvende offerte en als deze akkoord is maken wij gelijk een montageafspraak.

Wat is het grootste voordeel van keukenwrap?

  • Het laten wrappen van een keuken is voordeliger dan het kopen van een nieuwe keuken. Daarnaast is keukenwrappen snel, vaak hebben onze professionals jouw keuken al binnen een dag helemaal geplakt. We komen ‘s ochtends langs en ‘s avonds kun je al koken in jouw getransformeerde keuken. In tegenstelling tot een compleet nieuwe keuken met soms een levertijd van maanden.

Hoeveel gaat mijn keukenwrap kosten?

  • Elke keuken is uniek, hierdoor kunnen wij helaas geen vaste prijzen geven voor onze keukenwrapservice. We kunnen wel heel snel een vrijblijvende indicatie geven van wat jouw keukenwrap ongeveer zal gaan kosten. Vul het formulier indicatieaanvraag keukenwrapservice in, via de pagina keukenwrapservice  en binnen één werkdag heb je van ons een richtprijs.

Kan ik mijn keuken nog schoonmaken?

  • De interieurfolie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit, hierdoor kan hij wel tegen een stootje. Je kan de keuken gewoon schoonmaken met diverse schoonmaakmiddelen. Hard schrobben met een schuurspons of staalborstel wordt niet aangeraden.

Wat zijn de mogelijkheden voor keukenwrappen?

  • De mogelijkheden voor keuken wrappen zijn eindeloos, denk aan een betonlook keuken, of hip mat-zwart.  Je kunt ook het eiland van je keuken naar een marmeren look laten wrappen en derest van de kastjes in een andere folie. Wij wrappen alle zichtbare delen, dus ook de randjes van de kastpanelen. De deuren worden rondom gewrapt zodat de oude kleur niet meer zichtbaar is. De binnenzijde van de deuren wrappen we niet, maar in overleg is alles mogelijk.

Wat zijn de beperkingen voor keukenwrappen?

  • Keukens met reliëf zijn een uitdaging, maar dien vooral je aanvraag in en we bespreken de mogelijkheden of jouw keuken gewrapt kan worden. Helaas kunnen we keukens waarbij de folie laag (fineer) reeds los komt niet wrappen. We kunnen alleen wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen.

Kan mijn aanrechtblad ook gewrapt worden?

  • Helaas is de ervaring dat het wrappen van aanrechtbladen niet duurzaam is. Door het vocht en het intensieve gebruik beschadigd de folie snel en is de kans op loslaten groot. Dus dit bieden wij helaas niet aan omdat we alleen een duurzame oplossing willen aanbieden.