Welke onderdelen kan ik laten wrappen?

  • De mogelijkheden voor interieur wrappen zijn eindeloos, denk aan keukens, balies, wanden en kasten. Er zijn een aantal beperkingen, zo kunnen wij bijvoorbeeld interieur met een los fineer niet wrappen, we kunnen alleen wrappen op een goede ondergrond zodat we een lange levensduur kunnen garanderen. Twijfel je of wij een onderdeel van je interieur wrappen? Stuur ons dan een mailtje!

Wat is het grootste voordeel van interieurwrap?

  • Het grootste voordeel van interieurwrap is dat het wrappen van je interieur voordeliger is, dan een geheel nieuw interieur aanschaffen. Daarnaast is het wrappen van je interieur duurzaam en kent het vele mogelijkheden.

Hoeveel gaat mijn interieurwrap kosten?

  • Elk project is uniek, hierdoor kunnen wij helaas geen vaste prijzen geven voor onze interieur wrapservice. We kunnen wel heel snel een vrijblijvende indicatie geven van wat jouw interieurwrap ongeveer zal gaan kosten. Vul het formulier indicatieaanvraag interieurwrapservice in, via de pagina interieurwrapservice en binnen één werkdag heb je van ons een richtprijs.

Ik ben een interieurstylist, kan ik voor projecten bij jullie terecht?

  • Dit kan zeker.  Wij helpen en adviseren je graag in het wrappen van interieur en je project. Neem contact met ons op via de mail voor een vrijblijvend gesprek. 

Ik wil voor mijn project graag advies over het wrappen van interieur, kan ik bij jullie terecht?

  • Wil je graag interieur laten wrappen bij een gespecialiseerd bedrijf, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij helpen je hier graag mee. Neem contact met ons op via de mail voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren je graag over de volgende stap.