Welke interieurfolie wordt er gebruikt voor de interieurwrap?

  • Wij werken met kwalitatief hoogwaardige folies van het merk LG en Bodaq. Deze folies zijn gemaakt van een stevig materiaal wat tegen een stootje kan. De speciale lijmlaag zorgt ervoor dat je zonder bubbels de folie kunt plakken. De hoeken kun je goed vormen door de folie even te verwarmen met een föhn. Bijna alles is mogelijk met onze folie, zolang de ondergrond maar vlak, schoon en vetvrij is.

Uit welke interieurfolie kan ik kiezen?

  • Ons assortiment in folies is erg groot, bekijk onze mogelijkheden op onze website- interieurfolie. Tijdens het inmeten van je interieur of het houden van het adviesgesprek, nemen wij onze waaiers met folies mee waar je uit kunt kiezen.

Kan ik de folie zelf op mijn interieur plakken?

  • De speciale lijmlaag zorgt ervoor dat je zonder bubbels de folie kunt plakken. De hoeken kun je goed vormen door de folie even te verwarmen met een föhn. Bijna alles is mogelijk met onze folie, zolang de ondergrond maar vlak, schoon en vetvrij is. Kom je er niet uit, dan kun je ons mailen. 

Kan ik de interieurfolie schoonmaken?

  • De interieurfolie die wij gebruiken is van hoge kwaliteit, hierdoor kan hij wel tegen een stootje. Je kan de folie gewoon schoonmaken met diverse schoonmaakmiddelen. Hard schrobben met een schuurspons of staalborstel wordt niet aangeraden.